Sleutelbeheer

Efficiënt, Veilig & Betrouwbaar

Door elektronisch sleutelbeheer met de CaptureTech KeyConductor hoeft u nooit meer te zoeken naar sleutels voor vergaderruimtes, archiefkasten, opslagruimtes, serverkasten of auto’s.

Bepaal vooraf met de WebManager wie welke sleutel mag lenen en daarmee wel of geen toegang heeft tot bepaalde ruimtes. Het systeem slaat die gegevens op en laat zien wie welke sleutel in bezit heeft, wanneer die in gebruik is genomen en wanneer de sleutel retour komt.

Elektronisch sleutelbeheer met de KeyConductor
R

Vertrouwd

Onze producten worden vertrouwd door meer dan 350 klanten met 850 installaties verdeeld over 25 landen.

Tijdbesparend

Automatiseer en zeg gedag tegen repetitieve en tijdrovende en handmatige administratieve taken.

Efficiënt

Maak uitgifte en retournering van sleutels 24/7 beschikbaar voor bevoegden binnen en buiten uw organisatie.

T

Track & Trace

Monitor welke sleutels u wanneer aan wie heeft uitgeleend en verminder verlies.

100% inzicht

Verkrijg volledige inzicht, automatische alerts en beheer en rapporteer eenvoudig met de WebManager.

Elektronisch sleutelbeheer met de KeyConductor

KeyConductor 24p

L x B x H: 378,2 x 780 x 181,5 mm

Illustration of the KeyConductor Touch60

KeyConductor 60p

L x B x H: 744,9 x 780 x 181,5 mm

Illustration of the KeyConductor Touch108

KeyConductor 108p

L x B x H: 1000,5 x 780 x 181,5 mm

Picture of the various models of KeyCops

hoe werkt het?

Elektronisch sleutelbeheer

Voor elektronisch sleutelbeheer met de KeyConductor worden uw sleutels voorzien van KeyCops. De KeyCop is een intelligente sleutelring met een geïntegreerde RFID-tag met daarop een barcode waaraan u één of meerdere sleutels kunt bevestigen.

De KeyCop verbetert het sleutelbeheer binnen uw organisatie. Omdat u precies kunt nagaan wanneer ze zijn uitgeleend of geretourneerd en wie de sleutels in bezit heeft. Door het elektronische sleutelbeheer met de KeyCop raakt u vrijwel geen sleutels meer kwijt en neemt de bedrijfsveiligheid binnen uw organisatie direct toe.

Webmanager

Een waterdichte Audit Trail

Hoeveel sleutels heeft u in uw beheer? En wie heeft welke sleutel in bezit? Dankzij de KeyConductor en WebManager managed u uw complete sleutelbeheer. De web-based applicatie beantwoordt de vragen wie, welke sleutel op welk moment heeft. Alle handelingen van medewerkers worden bijgehouden in een database, waardoor er een sluitende audit trail is.

Illustration of a WebManager mockup
Logo of CaptureTech WebManager Cloud

CaptureCloud biedt de mogelijkheid om de CaptureTech WebManager te laten hosten door CaptureTech. U hoeft dus geen eigen server in te richten en heeft alleen een webbrowser en internetverbinding nodig om de applicatie te gebruiken.

Voordelen:

N
Geen eigen server en serverbeheer
N
99,995% Uptime: Microsoft Azure Cloud
N
24/7 Monitoring en Back-up inclusief noodherstel
N
24/7 Toegang via internet via (mobiele) webbrowser en veilige
SSL-verbinding.

3RD party

Key management integreren met uw bestaande software

De CaptureTech WebManager kan eenvoudig geïntegreerd en gekoppeld worden met uw bestaande software. Denk hierbij aan Facility Management Software zoals TOPdesk, Ultimo, Planon of alle gangbare toegangscontrolesystemen, zoals Lenel, Nedap, MiFare. Hierdoor koppelt u automatisch bestaande gegevens. Zoals gebruikers, sleutels en middelen met de WebManager en uw bestaande software.

Uw bestaande systeem is leidend en voedt de CaptureTech WebManager. Door de feilloze connectie met de KeyConductor wordt uw elektronische sleutelbeheer naadloos in uw organisatie ingepast.

Logo of TOPdesk
Logo of Nedap
Lenel United Technologies logo

Optioneel: UV-C KeyConductor

Veilig en hygiënisch sleutelbeheer

De KeyConductor kan optioneel uitgebreid worden met de CapCleaner UV-C module. Het proces is eenvoudig en intuïtief voor de gebruiker: bij het terugbrengen van de sleutel gaat de sleutel eerst door het desinfecteerproces voordat de sleutel wordt geplaatst in de KeyConductor.  De deur van de UV-C module opent automatisch nadat desinfecteerproces van 30 seconden is voltooid. Met de WebManager monitoort u wie welke sleutel heeft geleend én veilig heeft ontsmet bij het retourneren.

Vertrouwd en gebruikt door

500+ Organisaties

Meer informatie, demo of een offerte?

Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op!